16.01.2022 г.

Lollipop Cosmetics Review

2022


Здравейте мили приятели.Започвам 2022 в блога с много красиви придобивки, подарени за рожденият ми ден.Всичко е от сайта на Лолипоп Козметикс и когато бе купувано имаше доста отстъпка, но не помня от Черния петък или от декемврийските намаления.Исках известно време да мине от употребата им, за да мога да ви разкажа наистина обективно за моите впечатления.Първо, да ви спомена, и преди съм купувала неща от Лолипоп.Винаги съм била доволна от продуктите им.Винаги са били бързи, учтиви и много мили.Като всеки гримьор, за мен е важно да работя с продуктите на фирми, които освен че имат страхотен асортимент, държат на своите клиенти и имат вежливо, човешко отношение.



    Това + огледалото, за което ще говоря по-надолу са героите на днешния пост.






Преди да описвам кое какво е, само искам да вмъкна че всичко беше опаковано много, много добре.Адмирации.






Professional Makeup Blender -     
Това е гъба за грим.С нея нанасям фон-дьо тен.Преди употреба се намокря, уголемява размера си и разпространението на фдт-на по лицето става бързо, равномерно и приятно.Харесвам тази гъба и ще се заредя с няколко бек-ъпчета,хаха.





Angel Lash Mascara - 
Тази спирала за очи беше от особения тип покупки за проба от любопитство.Оказа се доста по-добра, отколкото мислех че ще бъде.Четката й е удобна, гумена, извива се при работа с нея.Самият туш е много наситено черен.Създава страхотен ефект на моите дълги, но прави мигли.





100% Pure Lavender Water - 
Копирам ви описанието от сайта,за да не изпусна нещо важно.

Лавандулова вода от Lollipop Cosmetics ,100% чиста , произведена в България чрез дестилация на цвят от Lavandula Angustifolia. Флоралната вода от лавандула притежава приятен и свеж аромат , има противовъзпалително действие, предотвратява появата на акне, почиства и успокоява кожата. Помага при застаряваща кожа. Овлажнява и е естествен аналгетик и анти депресант, действа отпускащо.

Може да използвате като:

*Спрей за лице и тяло, който почиства, енергизира и тонизира кожата

* Тоник за лице ,нанасяте на почистена кожа сутрин и вечер с помощта на памучен тампон, може и през деня за освежаване

*За премахване на грим около очите. Навлажнете памучен тампон с вода от лавандула и добавете няколко капки масло от жожоба, така почистете нежната зона около очите



100% Pure Melissa Water - 

Копирам ви описанието от сайта и тук.

Вода от Маточина на Lollipop Cosmetics ,100% чиста, произведена в България чрез дестилация на Melissa Officinalis (Lemon Balm). Възвръща младостта и блясъка на кожата, като я успокоява и овлажнява. Релаксира сухата кожа и тялото при умора и безпокойство.

Може да използвате като:

*Спрей за лице и тяло, който нежно освежава и омекотява кожата

* Тоник за лице, като нанасяте на почистена кожа сутрин и вечер с помощта на памучен тампон

*Спрей след излагане на слънце, напръскайте за успокояващ ефект на тялото


Тези води наистина са чудесни, обожавам да ги ползвам всеки ден.Маточината ми е личен фаворит.Вечер, след дълъг работен ден и след като измия лицето от грима си, първото, което правя е да се напръскам с тази вода.След това изчаквам малко и тогава нанасям грижата за кожата.С натрупването на употребата й, забелязвам колко приятен ефект има.Някак наистина отпуска и действа успокояващо.Аз, разбира се, не съм специалист, така че само уточнявам какво забелязвам по себе си след продъжителна употреба.






    Кожен цилиндър за четки Marble -

    Това сладурче, разбира се е за съхранение на четки и гъбички за грим.Аз си го взех, за да мога като пътувам да ги пренасям добре защитени.Пък и като човек с толкова много четки, един аксесоар за пренос никога не ми е излишен, хаха.Мога да събера доста вътре.Усещането на самата кожа (изкуствена кожа), е много мекичко на допир.









 Палитра 35 цвята сенки за очи - 35G5 -

 Нали не си мислехте че ще остане поста без да ви покажа някоя безумно шарена палитра, хаха? Тази красота я грабнах, само като я фиксирах с погледа си.Има матови, блестящи и 5 глитърни цвята.Палитрата е страхотно качество.Лесни за блендиране сенки, може да се ползва за ежедневен, карнавален, вечерен, въобще какъвто грим си решите.Със сенките се работи лесно, за глитърите ви препоръчвам подходяща база.И без база можете да ги ползвате, но все пак базата ги задържа на едно място, както и с нея можете да ги наслоите повече, ако търсите такъв ефект.










  

Това са суочовете на ръка, макар че аз отдавна не се уповавам на такива.Най-хубаво си се преценява на очите.Ползвах всичките цветове за месец и това наистина се превръща в един от абсолютните ми любимци.Смятам да купя всяка палитра, която продават в сайта и да ви направя ревю за тях.Много съм доволна.






Огледало без рамка 50x40 cm Hollywood DC119 - 


Оставих най-важната и красива придобивка за накрая.Това огледало е цяло вълшебство.Страхотно е.Има адаптер за включване в тока, както и крачетата, на което е моето.Има три степени на осветление.Може да се регулира яркостта на осветлението.В сайта на Лолипоп е описано че крушките са с 50 000 часа на живот.Много съм доволна от качеството на огледалото.Като цяло исках да имам такова най-вече за да мога да правя добри снимки за блога, както и да мога вечер да се гримирам.Трябва да ви кажа че според мен си заслужава всяка инвестирана стотинка и ще си купувам още за професионална употреба.

                                        



Така мили приятели ви оставям, след доста снимки и приказки.Искам да ви кажа че мнението си е изцяло мое, и макар да е подарък за рождения ми ден, тоест не съм ги купувала аз, това не означава че това, което ви казвам не е обективно.Имам куфари за гримове на Лолипоп , много техни четки, както и от старите им палитри, които си миксираш сам.Мнението ми не е изградено за ден, а след години употреба на техни продукти.Имаше много мил жест към поръчката, една сладка близалка с тяхното лого. Който ме познава, знае че не обичам сладко, но това въобще не ми пречи да оценя.Тъй като това е първият ми пост за тази година, пожелавам на всички ви много здраве, щастие и хубави мигове.Благодаря че сте с мен. <3



21.10.2021 г.

Pinkpanda haul vol. 3,1415926 :)

Здравейте мили читатели на моите небивалици.Днес съм тук,за да ви покажа малко красоти,малко цвят и да разгледаме какво ново има в необятния свят на грима.


Както винаги,всичко започна с жена и сайт за пазаруване...И,е,знаете как продължава историята. :D Понеже си имам точно определени фаворити,за пореден път се спрях на сайта на Пинкпанда.Имат огромен набор от всякакви причудливи и цветни нещица,още познати като  червила,палитри,сенки,четки,маски,бронзанти и пр...Каквото ви дойде наум,свързано с грим и козметика те го имат.Никога не спират да ме изненадват с необятността на продуктовия асортимент и разнообразие.Все едно влизате в черна дупка,хаха,въпроса е с колко damage ще излезете,разбира се.:D 


Нека,сега,ви покажа с какво ще се забавляваме,пардон..Оцветяваме. :) 






 



 



Така.Освен че за пореден път се олях,искам да ви изкажа задоволството си от факта колко добре са опаковани продуктите.В днешно време с "внимателните" куриерски фирми,възможността нещо да остане непокътнато си е цяло постижение.Един-единствен път съм имала проблем със счупен продукт от сайта,а съм поръчвала десетки.Благодаря на милите хора,които опаковат.Вие сте съкровища!







Започваме с двете вечни класики - черна спирала и жълта очна линия. :D 


Wibo Fitfreak Sweat Proof Mascara - Обичам всякакви спирали,няма да си кривя душата.Особено,когато е черна като нея. :) Майтапа настрана, препоръчвам ви я.Четката е страхотна,точно моят любим вид.Гумена,с малки издадени "зъбци" за разделяне,извиване и очертаването на миглите ви.Спиралата наистина Не помръдва от очите цял ден,не се размазва,не се рони,не се чувства неприятно тежка върху клепача.За цената си е удивителна.

Цена - 3,50 лв,right ? Fuckin insane :D

Revolution Neon Heat Coloured Liquid Eyeliner - Lemon Yellow - Много обичам жълт цвят,от години,да!,години,търся патешко жълто червило и патешко жълта очна линия.Тъй като пълно щастие няма,открих само очната линия,засега,но пък каква очна линия,дами и господа.Невероятна е.Красива,наситена,дълготрайна,ефектна.Писеца е учудващо  удобен,обожавам го.Знам че това са много силни хвалебствени думи,но наистина съм очарована от качеството на конкретния продукт и ви го препоръчвам.


Цена - 9,09 лв









I Heart Revolution Donuts Berry Jam Eyeshadow Palette - Не зная кой от вас обича сладко,но тази опаковка е страхотно...смешна.Аз сладко не обичам,да,има и такива хора,но опаковката ме спечели честно казано.Много свежа и готина идея.Палитрата сама по себе си има прилично качество за хора,които обичат лек грим и начинаещи.Аз не съм недоволна от нея,със сигурност,но преди да решите да атакувате тази палитра,първо проверете по-големите на марката,защото,повярвайте ми,ще останете възхитени.


                                                                    Цена - 7,82 лв







I Heart Revolution Heartbreakers Shadow Palette - Mystical - Отново страхотна идея и сладък дизайн..Палитрата е много по-наситена от "поничката" горе.Красиви студени цветове се преплитат един в друг,за да можете да пресъздадете мистиката на есента.Пък и защо не? Сенките са доста добри,съчетанието на цветова гама ме кара да бъда малко по-разчупена за нови идеи.Не се разпрашват,стоят страхотно и придават особено обаяние на всеки поглед.Препоръчвам тези малки сладурчета. :)


                                                                     Цена - 7,82 лв






I Heart Revolution Heartbreakers Shadow Palette - Courage - И ето я следващата палитра,сякаш излязла от света на Луис Карол,отново е страхотна.Това са компактни палитри,които можете да носите навсякъде с вас за лек ретуш,ако се налага.Не заемат много място и се усещат стабилни,така че да не се счупят при досег с друга вещ от вселената на чантата ви.Цветовете са супер наситени,топли и придаващи по-младежки вид за по-тъмни очи например.Мен лично ме спечели жълтия цвят,ах това жълто. :) Препоръчвам палитрата за хората,които обичат по-момичешки и невинен поглед. ;p 

                                                                   Цена - 7,82 лв








I Heart Revolution хайлайтър - Fruity Highlighter - Banana - Другата ми голяма страст,освен палитри и червила са хайлайтрите.Това е просто задължителна част от моята рутина.Обожавам ги и сутрин ,когато се гримирам изпитвам истинско удоволствие да нанеса възможно най-заслепяващият,който съществува.В света в който живеем е толкова ценно да намерим нещо,което ни прави щастливи,ако ще това да е хайлайтър,игри,или каквотo хоби е възможно да има човек. :) Вие как мислите? Самият хайлайт е много фин,стои на кожата,сякаш е стъклен,все едно има мокър ефект.Много ми харесва това че мога да сложа няколко различни тона,или да направя един цвят от всичките.Препоръчвам туй бижу с две ръце.

                                                  

                                                               Цена - 7,79 лв







Wibo Doll Case Baked Blusher & Shimmer (CE309) - Този продукт е с двойнствена природа,защото съчетава в себе си две неща - руж и хайлайтър,хаха.Ружът е страхотен малинов цвят с елегантен отблясък за страните,а хайлайтъра наподобява горния като ефект.Сякаш е стъклен,същевременно стои много красиво и фино.Препоръчвам ви и този продукт,ех,не мога да скрия пристрастията си,но нали това е целта на всичко това :) Да покажем малко красота,да внесем цвят в забързаното ежедневие,и може би,тук-таме,някоя усмивка на нечие лице. :)

                                                                                 
                                                                            Цена - 5,86 лв

Приключваме с доказателствената част от поста ми,хаха.Изпращам всички вас с пожелания за много усмивки и не забравяйте,въпреки всичко казано,красотата не е в мазилата.Тя извира първо отвътре,всичко останало е полъх от вечността.Тя е навсякъде около нас.Тя е в нас! 

Lollipop Cosmetics Review

2022 Здравейте мили приятели.Започвам 2022 в блога с много красиви придобивки, подарени за рожденият ми ден.Всичко е от сайта на Лолипоп Коз...